Jérôme Guery wederom naar top klassering in Parijs

Jérôme Guery wederom naar top klassering in Parijs
Gisteren was er in de afsluitende rubriek over 1.50m ook al een top-5 klassering voor Jérôme  Guery. En zojuist sprong de ruiter voor de tweede keer naar een geweldig resultaat.

Winst in de rubriek bleef voor de zoveelste keer dit weekend in eigen land bij het Saut Hermès in de Franse hoofdstad. Julien Epaillard bleef net als vanmiddag de rest van het deelnemersveld voor. Samen met zijn ruin Quatrin de La Rogue LM (v. Quickstar) sprong de Franse top ruiter in 42.82 door het parcours. Daarbij was hij sneller dan landgenoot Kevin Staut en Elky van het Indihof HDC (v. Toulon). Staut zette 43.28 op de klok met zijn Toulon merrie.

Met zijn overwinning greep Epaillard ruim 20.000 euro aan prijzengeld.

Op de derde plaats eindigde een in vorm verkerende Betram Allen met Izzy By Picobello (v. Cicero Z). Vorige week liet hij al zien dat hij snel kon rijden tijdens Indoor Brabant. Ook nu was hij weer van de partij en claimde met een rit in 43.96 seconden de derde positie op het podium. Dankzij Izzy en Elky strandde er dus twee Belgisch gefokte viervoeters op het podium.

Voor Guery en zijn hengst van Perhaps, Pappilon Z was eveneens een top rit weggelegd. In 45,01 seconden as hij een stukje langzamer als Roger Yves Bost en Pegase du Murier (v. Adelfos).

Zoe Conter en Soory de l'Hallali strandde net buiten de prijzen op de 13de plaats.

Kijk hier voor alle resultaten.