Jérôme Guery en Alicante winnen warming up van Sires of the World

Jérôme Guery en Alicante winnen warming up van Sires of the World


Het waren zojuist Jérôme Guery en zijn Alicante die in de eerste rubriek van de Sires of the World op het WK van Lanaken de overwinning op hun naam schreven. In deze 1m40 rubriek tegen de klok was het tweetal niet te kloppen en kwam de Casall nakomeling met een tijd van 67.26 seconden foutloos over de finish.

De Japanner Hikari Yoshizawa eindigde met zijn Cardino nakomeling Clicksem op de tweede plaats in een tijd van 70.71 seconden. Ook de Deen Rikke Haastrup kwam niet in de buurt van de tijd van Guery en eindigde uiteindelijk op de derde plaats met zijn 11-jarige Charleston K (v. Carinjo) in een tijd van 71.43 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door landgenoot Philippe Le Jeune die met zijn Nice de Prissey (v. Rosire) naar een vierde plaats reed in een tijd van 71.75 seconden. Ook Donaat Brondeel plaatste zich in de top vijf en pakte de vijfde plaats met zijn Hannoveraan-hengst Breemeersen Adorado (v. Acorado I).




Het beste Nederlandse resultaat kwam van Michel Hendrix met zijn Don Diablo HX. De achtjarige Vittorio-zoon kwam foutloos rond in een tijd van 78.55 seconden. Hij eindigde hiermee op de twaalfde plaats.

.Klik hier voor alle resultaten