Jan Claeys en Jimmy Vandeven pakken prijzen in Moorsele

Jan Claeys en Jimmy Vandeven pakken prijzen in Moorsele
Jan Claeys voelt zich week na week goed in het Hippisch Centrum het Zilveren Spoor in Moorsele. Gisteren snelde de Oost-Vlaming nog naar de tweede plaats in de 1.30m kwalificatie proef. Samen met Judy Van De Beekhoek (wandor van de Mispelaere X Palestro VD begijnakker) moest hij enkel de Franse springruiter Gilles Murigneux in het zadel van Freud del Cabanon (v. Filou de Muze) voor zich dulden.

Murigneux haalde de overwinning met het sBs fokproduct van Pierre Willaumez. Eerder dit jaar won het duo ook al een internationale youngster rubriek op het Zilveren Spoor.

Geoffrey Cobbaut vervolledigde het podium op de rug van Just Cobbaut. Cobbaut bleef zo Silke Demasure (Omaga des Forets) en Benjamin Pieters (Carinjello) voor.

Jimmy Vandeven opnieuw...

Net als vorige week wist ook Jimmy Vandeven opnieuw enkele prijzen te pakken. Vandeven haalde de overwinning in de 1.20m rubriek. Samen met Cornado bleef hij Jan Claeys voor. Claeys moest zich zo opnieuw tevreden stellen met de tweede plaats, ditmaal in het zadel van Joidello van de Keete. Geoffrey Cobbaut haalde eveneens de derde stek met Just Cobbaut.

Benjamin Pieters (Carinjello) en Jimmy Vandeven (Renom) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Vandeven haalde eveneens het podium in de 1.10m rubriek. Justine Spiessens hield Vandeven echter weg van de overwinning. Spiessens snelde naar de overwinning met Eclipse. Vandeven werkte het podium af met Louis en Afhislaine op een respectievelijke tweede en derde plaats.

Marc-Antoine Deroite won de 1.00m proef met Bilboquet.

Klik hier voor de resultaten