Guy Beyers en Tom Verduyn scoren de overwinning in Hasselt

Afgelopen weekend waren de jonge paarden actief op het Woutershof in Kuringen. Tijdens de nationale cyclus voor jonge springpaarden overwon Guy Beyers met zijn BWP-ruin, Mito van de Zilverenhoek bij de zevenjarigen. Tom Verduyn overwon bij de zesjarigen.

In het zadel van de de Mylord Carthago -zoon hield Beyers Jan Van Dyck achter zich. Mito komt uit de fokkerij van Pieter Keersmaekers. Jan Van Dyck volgde op de tweede plaats met Mi Amor van 't Valissenhof (I'm Special de Muze). Het podium werd bij de familie Wouters afgewerkt door Arnaud Gaublomme in het zadel van Esprit d'Intro Z (Elvis Ter Putte).

Het paar bleef zo Nico Baerts met Especially Ultra Z (Emerald) en Michael Joly met Mystic Lindenhof (Berlin) voor.

Tom Verduyn hield de concurrentie achter zich bij de zesjarigen.  Op de rug van Nithard van de Peerdenhoeve (VDL Zirocco Blue) bleef Verduyn collega-ruiter, Andres Vereecke met Aramis van 't Leeuwerikenhof (Aimar van het Polderhof) voor. Oost-Vlaming, Walter Lelie volgde op de derde plek met onder het zadel  In Style N (I'm Special de Muze). Lelie en In Style N wisten vorige week nog de overwinning te grijpen.

Net buiten het podium sprong Vereecke ook naar de vierde plek met zijn Jamal vd Heffinck-zoon, Nestor van de Zuidakker. Magalie Maes vervolledigde het podium met Nina d'Eclipse (Diamant de Semilly).

Alle resultaten