Guy Beyers en Mithras de Regor snellen naar de overwinning in Basècles

Guy Beyers en Mithras de Regor snellen naar de overwinning in Basècles
In Meerdonk sprong Guy Beyers met Mithras de Regor nog naar een tweede plek. Eerder haalde de hengst ook het podium in Basècles en vorig weekend plaatste het paar de kers op de taart met een overwinning bij de zevenjarigen.

Door het wegvallen van de manche in Courrière zakten de springruiters de voorbije dagen opnieuw af naar Basècles voor de vierde manche van de nationale cyclus voor jonge paarden.

Guy Beyers won deze manche met de BWP-hengst Mithras de Regor (v. Elvis ter Putte). Het fokproduct van de familie Veldeman werd als 3-jarige verkocht op de BWP Top Stallion Auction in Lier aan Jan Vermeiren, Guy Beyers en Joris De Brabander. De voorbije jaren won Mithras zowel bij de 4-, 6- als 7-jarigen de Pavo hengstencompetitie.

De tweede plaats was voor Nico Baerts en Khan vd Kattevennen Z (v. Kannan). Baerts werd ook nog vijfde met de Emerald-merrie, Especilly Ultra Z. Voor Valentijn De Bock was er een derde plaats met Miu Miu van Overis (v. Inshallah de Muze). Hij deelde deze plaats met Guy Beyers en Mito vd Zilverenhoek (v. Mylord Carthago). Deze Mito won bij Stal Hulsterl nog de eerste manche.

Klik hier voor de uitslag.