Gold League overwinningen voor Anthony Wellens, Johnny Geusens en Marnick Spits in Lier

Gold League overwinningen voor Anthony Wellens, Johnny Geusens en Marnick Spits in Lier
Op zondag werd in Lier nog een prachtige dag rondom de Gold League georganiseerd. De ruiters namen het tegen elkaar op tot en met hoogtes van 1,40m. In deze zwaarste rubriek, de Grote Prijs,  ging de overwinning naar Anthony Wellens met Jetot Fravanca (Le Tot de Semilly). Zij bleven bijna een seconde voor op Dimitry Noterman met Bacardi-Rhum de Muze (Kannan). Filippo Tabarini tekende present voor de derde plaats met Exquise du Pachis (Vagabond de la Pomme).

Thomas De Wit en Gazelle vd Byloke (Wandor vd Mispelaere) namen de vierde plaats in beslag na een foutloze barrage, Joris Geenen volgde met Kioto vh Simsehof (Thunder vd Zuuthoeve).

Het 1,30m ging naar Johnny Geusens met zijn top-springende Killer (Qody de Saint-Aubert). Anthony Wellens kwam hier op de tweede plaats met Hope vh Krekelhof (Chin Chin), in de barrage waren ze een halve seconde trager dan Geusens. Steve Auwers loodsde Extreme M (Vaillant) naar de derde plaats, de vierde plaats was opnieuw voor Geusens. Die greep hij met Valino Z (Verdi). Elke Appeltans en Diva Z (Dicasi OH) werden vijfde.

Marnick Spits was de winnaar van dienst in het 1,20m. Met Carlina DH (Caretino) finishte hij in 27,01 seconden en was zo ruim tweeënhalve seconde sneller dan Steve Auwers met I Don't Know (Coronado). Jens Vansant werd derde met Eclair de Boerendans (Baloubet du Rouet), Jan Caers en Magalie Maes claimden de rest van de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten.