Giovanni Quaghebeur en Sander Logghe regeren bij de jonge paarden in Torhout

Giovanni Quaghebeur en Sander Logghe regeren bij de jonge paarden in Torhout
Afgelopen weekend stuurde Sander Logghe zijn zevenjarige Miss Flamenco B (Flamenco Desemilly ) naar de overwinning bij de zevenjarigen. In Torhout wist Logghe als enige de chrono onder de 39 seconden te blijven.

Het paar werd op de hielen gezeten door Hendrik Denutte met Gucci van de Kranenburg (Flamenco Desemilly). Bjorn Vandenbossche volgde op de derde plek met onder het zadel Ascaina Z (Asca Z). Vandenbossche bleef in deze rubriek Melanie Deloof met Bob voor. Pieter De Brabandere vervolledigde de top vijf in het zadel van Mayday van het Reigershof.

Bij de zesjarigen overwon Giovanni Quaghebeur met Elviro NSH Z. Met onder het zadel de zoon van Elvis ter Putte bleef Quaghebeur nipt voor op Laurent Mahieu met Nascar Van 't Siamshof (Emilion). Sarah Verhamme volgde op de derde plek op de rug van  Freddy Demuynck's Darco-merrie, Deauville Brimbelle Z.

Net buiten het podium volgden Lauren Mahieu met Nakata Van 't Siamshof en Pieter De Brabandere met Norton op een respectievelijke vierde en vijfde plek.

Alle resultaten