Gilles Nuytens wint Grote Prijs Stad Waregem

Gilles Nuytens wint Grote Prijs Stad Waregem
In een spannende barrage in de Grote Prijs Stad Waregem wist Gilles Nuytens uiteindelijk de eindoverwinning op zijn naam te schrijven. Nuytens sprong naar de overwinning met zijn Halla vh Kluizebos. In het zadel van de 12-jarige Contact Vd Heffinck -merrie bleef Nuytens ruim één seconde voor op Christof Deraedt met onder het zadel Chablis vd Rodeberg Z (Comme D Api vd Hacienda Z ).

Axel Vandoorne volgde op zowel de derde als vierde plaats in deze regionale Grand Prix. Op de rug van Icuna van't Lozerhof (Cooper vd Heffinck) bleef hij zichzelf voor met Jacarta. De top vijf werd afgewerkt door Nadege Taveirne met onder het zadel Honneur DS.

De voorafgaande 1.20m proef kwam op naam van Christophe Leutenez. De volledige top vier strandde op minder dan een seconde van elkaar. Samen met Melvis van Klapscheut (Elvis ter Putte) bleef Leutenez voor op Michiel Parmentier met Whisper VII. Delphine Kindt strandde op de derde trede van het podium met haar Geisha, terwijl Leutenez ook de vierde plek innam met Contador Z.

Evi Van Laecke hield de concurrentie achter zich in de 1.15m rubriek. Op de rug van Goldlight C (Winningmood van de arenberg ) wist Van Laecke als enige de chrono onder de 25 seconden te houden. Vincent Van Loo volgde op de tweede plaats met Fernhill Rua. Het podium van deze zondagse hoofproef werd afgewerkt door Paul De Stoop in het zadel van Mon Ami.

Alle resultaten