Femke Vercauteren gooit hoge ogen tijdens outdoor Brugge

Femke Vercauteren gooit hoge ogen tijdens outdoor Brugge
Het outdoor springen in Brugge stond afgelopen zondag op de agenda. Daar is het in de klasse Z Femke Vercauteren die met haar Ishtar van de Rhamdia Hoeve (v. Bentley van de Heffinck) in 37.14 seconden de rubriek op naam schreef. Ze ging er zo voor op Annflorence Noppe en Elegance 'F' die hier in 36.86 seconden en 4 strafpunten op de tweede plaats eindigden. Een derde plaats is er in deze klasse dan voor Tim Vanhevel en zijn Kronos van 't Bergenhof (v. Breemeersen Adorado).

Klasse M

De klasse M gaat naar Auri Callewaert en haar V de Vie die een tijd noteerden van 35.19 seconden. Ze gaan er zo voor op Annsophie Noppe die hier een tweede plaats weet te behalen met Tiara met 4 strafpunten. Annflorence Noppe zien we hier terug op de derde plaats in het zadel van Milona van het Speienhof (v. Chopard VDB  Z).

 

Klasse L

In de L regeerde Melanie Stubbe in het zadel van Jakedoe van het Eikenhof met een tijd van 28.99 seconden. Jonas Boone wist zich van de tweede plaats te verzekeren met Geena die hij rondstuurde in 29.46 seconden. De derde plaats ging naar Babette Desmaele en Gytana JDB Z.

 

Klasse B

 

In de B klasse draaide het allemaal om de foutloze ronden. Daar bleven er maar liefst 11 combinaties foutloos.

Resultaten