Ester Schelfaut en Bert Panneels regeren tijdens Winterjumping Indoor Jochri

January 30, 2018

Op zondag hielden in totaal zes combinaties het foutloos in de 1.25m hoofdrubriek van de Indoor Winterjumping Jochri.  Dagmar Veldeman noteerde de snelste tijd met Malongo de Regor (v. Vigo d’Arsouilles), de combinatie tikte echter één balk uit de lepels en strandde zo op de zevende plaats. Na een foutloze finish in 31,89 seconden greep Ester Schelfaut de overwinning.

Samen met Randella bleef Schelfaut net geen seconde voor op Lynn D’Have. Vorig week greep D’Have nog de overwinning in deze 1.25m rubriek. Op de rug van Espri van de Hermitage (v. Diamant de Semilly) klokte D’Havé foutloos af in 32,75 seconden. Hugues Dieux volgde op de derde stek. Met Belissima kruiste Hugues de finish in 35,42 seconden.

De combinatie bleef zo voor op Melissa Zerbini met Jet Set en Louis Dalle met Eclipse, goed voor een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Op zaterdag was het per uitzondering een volledig mannelijk podium in de 1.20m proef. Bert Panneels bleef er voor op zijn concurrentie. Panneels vertrouwde daarbij op Lavendel vh Beetjen (v. Toulon). Panneels hield als enige de timer onder de 30 seconden. Jody Bosteels volgde op de tweede plaats met de 9-jarige sBs’er Bokito Saint Benoit (v. Ogano Sitte). Bosteels klokte foutloos af in 30,07 seconden en bleef zo voor op Jelle Limbourg met Lipstick.

In de 1.15m rubriek was het Robbe Schelfaut die de overwinning op zijn naam schreef. Op de rug van Ungaro bleef hij Jana Bogaert met Kismo vd Bisschop en Jonas Bellemans met Daiquiri Z voor.