Dirk Palmans domineerde de Kempische Regionale in Vliermaalroot

Dirk Palmans domineerde de Kempische Regionale in Vliermaalroot
In Vliermaalroot ging gisteren de tweede dag van de kempische regionale wedstrijd van start. Er stonden heel wat proeven op het programma zoals de seniors A, de seniors B, juniors en seniors 1,juniors en seniors serie 2, een manche voor het kampioenschap van seniors A en nog een proef seniors B.

De eerste proef van de dag was een seniors A proef, deze werd gewonnen door Linda Gabriels met haar Kita Van't Klissen (v.Nonstop), ze wonnen de proef in een tijd van 36.7seconden. De seniors B proef is gewonnen door Dirk Palmans en zijn Adimo z  (v. Andiamo z), zij hadden in de tweede fase een tijd van 30.13 seconden.

De serie 1 proef van de juniors en seniors werd gewonnen door Senne Poosen met onder het zadel Air Blue Z (v. Air Jordan z). Ze kwamen over de finish in een tijd van 29.58 seconden. Staf Aerts wist de 1.20m-hoge juniors en seniors proef op zijn naam te schrijven, hij kwam met zijn Castor Vd Kattevennen z (v. Conterno Grande) over de finish in een tijd van 34.58seconden. Zij wisten als enige combinatie foutloos te blijven in de barrage. De manche voor het kampioenschap van de seniors A werd gewonnen door Kathleen Van Winnendael en haar Stef (v. Monaco), zij wisten van het hout te blijven in een tijd van 57.19 seconden. Alweer wist Dirk Palmans zich te klasseren en hij was goed voor een tweede plaats met zijn Eliano (v. Ustinov) zij hadden een tijd van 60.41 seconden.

De laatste proef van de dag was een proef van de seniors B en hier was opnieuw Dirk Palmans de snelste met zijn Adimo Z (v. Andiamo Z). Ze waren de enige foutloze combinatie in de barrage met een tijd van 29.39 seconden.