Danny Loos en girl power in Achel

Danny Loos en girl power in Achel
Afgelopen weekend wisten slechts twee combinaties het hout in de lepels te houden op het toernooi in Achel. Uiteindelijk overwon Danny Loos met zijn Kinky Boy van het Gildenhof.

In het zadel van de negenjarige Nabab de Reve-zoon bleef Loos net geen vier seconden voor op Cedric Nouwen met Heros van het Hezerhof (Nonstop) onder het zadel. Met één springfout volgde Thomas Symons met Esteban Van Waerde(Whitesnake) op de derde plek. Ook Jordy Verboven kwalificeerde zich voor de ultieme barrage. Op de rug van Jablo van de Oude Hoeve  volgde Verboven net voor Nick Vranken met Callano Z.

In de klasse M bleef Gitte Wuyts de Diepenbeekse Leen Geysen voor. Wuyts overwon met haar Iblesse van de Dijkhoeve (Triomphe de Muze) en bleef een tiende van een seconde voor op Leen Geysen met Lukito vh Yzeren Lindenhof. Carmen Moors overwon met Nelsonn van de Moorskeshoeve.

Kris Wouters overwon de klasse L. In het zadel van Nemo van het Reuhof bleef Wouters Tim De Moree met Jamora Van 't Kinroyderveld en Margot Vannoppen met Nikita voor. Isabeau Haesen overwon de tweede klasse L met Lyrica. Maite Van Heeswijk volgde met Wipper P voor Benny Schepers in het zadel van Idem Dito des Bygaerts.

Alle resultaten