Christophe Janssens vliegt naar de overwinning in Moorsele

Christophe Janssens vliegt naar de overwinning in Moorsele
Afgelopen weekend werd er een Prestige Cup afgewerkt in het Zilveren Spoor in Moorsele. Op zondag werd er tot een hoogte van 1m10 gesprongen. In die rubriek ging de overwinning op overtuigende wijze naar Christophe Janssens en Caury. Zij vlogen door de finish in een tijd van 28,71 seconden, en waren meteen ook de enigen die de tijd onder de 30 seconden wisten te houden.

Valery Charlet volgde met Oslo des Sources op de tweede plaats. Zij klopten af op 31,95 seconden. Voor Capucine Butaeye en Redman Rouge was er een derde plaats. Elisa Duchange reed Toscane du Peynac naar de vierde plaats. Zij bleven Bart Capiau en Ekita vh Hevelhof voor, die vijfde werden.

Ook in de 1m-rubriek kregen we een terechte overwinning. Maxence Poulain vloog met Nabou d'Orval door de tweede fase in een tijd van 22,66 seconden, ruim zes seconden sneller dan de nummer twee, Laurie Fournier. Zij nam met Venus Butterfly de tweede plaats voor haar rekening in 28,88 seconden.

Isabel Debeuf reed Ines naar de derde plaats. Voor Jerome Sellier en Fully hm Z was er een vierde plek. De top vijf werd afgesloten door Els Lefever en Elliot.

In de 90cm sloegen Maxence Poulain en Nabou d'Orval opnieuw toe. Ze wonnen de proef in een tijd van 24,60 seconden. Jean-Mathis Goossens volgde op de tweede plaats met Joke vd Vondelhoeve in een tijd van 25,06 seconden. Daphne Rijckaert vulde met David vh Leeuwenhof de top drie verder aan.

Tot slot was er de reeks 80cm. Die werd gewonnen door Rebecca David en Artie vh Prinseveld in een tijd van 23,77 seconden. Julie Perche (Shalei Lej) en Alexandra Moerman (Cello) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor alle resultaten