Charlotte Philippe blijft Bunoit Moeskopts voor in Grote Prijs Opglabbeek

Charlotte Philippe blijft Bunoit Moeskopts voor in Grote Prijs Opglabbeek
De Luikse amazone, Charlotte Philippe heeft de eerste Gold League Grand Prix van het jaar op haar naam geschreven. In Opglabbeek snelde Philippe naar de overwinning in het 1.45m parcours met Cacharel de Amoranda Z (Corlensky G). Het duo wist als enige foutloos onder de 40 seconden te eindigen. Bunoit Moeskops volgde op de tweede plaats met zijn vertrouwde Hilton de Mereyt (Flamenco de Semilly). Het duo werd opgevolgd door Yves Awouters in het zadel van Hurricane.

Net buiten het podium plaatste Koen Verdegem zich op de vierde stek met Kennedy van HD terwijl Andres Vereecke de top vijf afwerkte op de rug van Igor van de Wittemoere.

Ook in de 1.35m rubriek sprong Charlotte Philippe op het podium. Ditmaal met Godiva S. Samen met de Andiamo Z-nazaat strandde ze in 30 seconden op de derde plaats. Laura Stotzem sprong naar de overwinning met UM diabo (Faldo) terwijl Lynn D'Have het podium afwerkte met Caelum Ter Wilgen (Quick Star).

In de 1.25m proef hield Jerome Schmidt de concurrentie achter zich met Etoille. Het duo bleef een halve seconde voor op Nico Baerts met Especially Ultra Z. Wim Aegten werkte de top drie af in het zadel van Troy A Z.

Uitslagen