Belgen domineren Young Horses rubrieken in Costa del Sol

Bij de vijfjarigen rubriek in het Spaanse Costa del Sol was er Belgische winst voor Cassandre Malherbe en haar Come What May Z (v. Chippendale Z). Zij kwam in hier foutloos rond in een tijd van 62.27 seconden.

Ze bleef voor op de Spanjaard Samuel Oliva Martinez die hier met zijn Contharga BF (v. Conthargos) naar de tweede plaats reed in 67.08 seconden. De derde plaats ging naar zijn landgenoot Patricio Maldonado en zijn Ridges Mira (v. Monte Bellini) die hier ook foutloos over de finish wisten te komen in 67.53 seconden.

In de zesjarigen rubriek bleef de winst eveneens in Belgische handen. Hier was het namelijk Maxime Harmegnies die met de BWP-er Elastique van de Koeko, een nakomelijk van Figo de Muze, naar die ruimschoots naar de winst wist te rijden in een mooie foutloze ronde met een tijd van 61.62 seconden.

Ook voor Kevinn Gielen was er een mooi resultaat met de Holsteiner Dexter (v. Diarado) die hier op een nette tweede plaats wisten te eindigen met een tijd van 64.84 seconden. De derde plaats in deze rubriek ging naar de Spanjaard Enrique Camiruaga die met zijn Corexa ook foutloos wist te blijven in 65.14 seconden.

In de zevenjarige rubriek kwam het beste Belgische resultataat van Maxime Harmegnies en Brownie and Cream (v. Quintero) die naar de tiende plaats wisten te rijden. Hier bleef de winst in handen van de Nederlandse ruiter Doron Kuipers en zijn El Capone M (v. Baloubet du Rouet) in een tijd van 60.11 seconden.

Klik hier voor alle resultaten