Audrey De Bock wint de GP in 't Overdijk

Audrey De Bock wint de GP in 't Overdijk
Het moet niet altijd vader Valentijn De Bock zijn die een Grote Prijs wint. Met die gedachte ging dochter Audrey vanmiddag van start in de barrage van de 1m30 Grote Prijs in 't Overdijk. Met Domino bleef zij Koen Verdegem voor die 2e werd met Harry van Egenhoven. Verdegem werd na afloop wel gehuldigd als eindwinnaar van het wintercriterium.
Steven Van Meersche legde beslag op de 3e (Great Ben) en 4e (Halinka van het Broekdal) plaats. Valentijn De Bock werd 5e met Demphis en 6e met Gipsy King.

Danny Van Es won met zijn dekhengst Cantchelaro du B&A de 1m20 reeks. Valentijn De Bock eindigde hier op de 2e plaats met Gipsy King. De Bock en Gipsy King zijn wel de eindwinnaars van het criterium.
Jonas Vleminckx reed Carpino Z naar de 3e plaats. Caroline Buyens (Belgique van de Lentamel) en Freya Heirbaut (Folia van de Boslandhoeve) vervolledigden de top 5.
De 1m10 reeks werd gewonnen door Elien Raemdonck. Met Fara Droeshout won zij niet alleen deze proef, maar ook het criterium. Bert Panneels (Or La Loi) en Melissa Deknop (Quelle) werden 2e en 3e.

Marthe Heudens was met Walliby Groenservice de beste in de 1 meter reeks. Elien Panneels en No Freestyle wonnen het criterium. Bij de pony's won Aurelie Van Damme de hoofdproef met Hattrick. Elise Van Den Brande en Joly's Bryan waren de eindwinnaars.

Klik hier voor de uitslagen.