Anouk De Proft regeert in Hulsterlo

Anouk De Proft regeert in Hulsterlo
Het nieuwe sportieve jaar is bijna terug op volle toeren. Afgelopen weekend werd er over het gehele land druk gereden op regionaal niveau. Ook op stal Hulsterlo kwamen de ruiters opnieuw aan de start na een korte nieuwjaarspauze.

De Medium Grand Prix kwam op naam van Anouck De Proft. Samen met de negenjarige Mr. Blue-nazaat, Eleonore Blue snelde de Proft de Zweedse top amazone Jonna Ekberg voorbij. Ekberg vertrouwde in deze Grote Prijs op de kunsten van haar nieuwe aanwinst, Quel Filou 13 (v. Quidam's Rubin). Het podium werd afgewerkt door Dimitry Van Looveren met Ibrahim onder het zadel.

Ook in de 1.25m rubriek liet De Proft van zich horen. Toch moest ze er twee combinaties voor zich dulden. Axelle Druyts snelde naar de overwinning in het zadel van de VDL Groep Verdi TN-nazaat, Centurio Ho. Druyts bleef daarbij voor op Kevin Hollevoet met Ballerina van Sappenleen (v. Balougran Z) en Anouk De Proft met Eleonore Blue.

In de 1.15m rubriek hield Vincent De Vlieger de concurrentie achter zich. Samen met Flying Picasso was hij sneller als Frederic Wuytack (Halloween de Tiji) en Steven Verwaeren (Joyeux van de Moerbeihoeve).

De 1.05m proef werd gewonnen door Fredrik Wuytack met Halloween de Tiji.

Klik hier voor de resultaten