Anne De Doncker en Laura Deneve zorgen voor vrouwelijke overmacht op Indoor Jumping Zellik

Anne De Doncker en Laura Deneve zorgen voor vrouwelijke overmacht op Indoor Jumping Zellik
In Zellik wisten vijf combinaties  de barrage afgelopen weekend foutloos af te werken. Samen met de 12-jarige Hitoya LCS  (Cartier van de Heffinck) sprong Anne De Doncker naar de overwinning. In het zadel van haar BWP-merrie hield De Doncker als enige de chrono onder de 30 seconden. Met ruim één seconde verschil volgde Ann Verdoodt op de tweede plaats. Verdoodt plaatste zich tweede met Hidalgo (Danger Civil vh Lindenhof Z).

De lokale amazone bleef zo voor op Christophe Vanderhasselt met zijn nieuwe aanwinst, Le Diamant Horta (Diamant de Semilly). Vanderhasselt volgde zichzelf bovendien op net buiten het podium. Samen met Oceans Skills bleef hij Laura Deneve met Alexander voor.

In de 1.15m rubriek bleef Kiara De Graeve ruim twee seconden voor op Oost-Vlaming, Geoffrey Cobbaut. De Graeve snelde naar de overwinning met haar L Amour D Uno (Numero Uno). Cobbaut volgde met Djokovic en bleef zo voor op Liesbeth Hanssens die de derde en vierde plaats innam met Gentolina en Cante.

De 1.20m hoofdrubriek op zaterdag kwam op naam van Laura Deneve met Canna. Met slechts 0,01 seconde verschil bleef de amazone foutloos voor op Katrien Nijs met Loulou en Jana Bogaert in het zadel van Crystal Cruch Z.

Alle uitslagen