Alicia Lienard wint Indoor Jochri Grand Prix

March 2, 2018

Afgelopen weekend verzamelden de Brabantse springruiters in Zellik voor de Jochri Indoor Jumping. De Hoogste rubriek werd gebouwd op een hoogte van 1.25m. Na twee omlopen kroonde Alicia Lienard zich tot de winnares van het concours met Urikene des Forets (v. Mylord Carthago). Slechts drie combinaties kwalificeerden zich voor de barrage in deze Grand Prix.

Samen met de MyLord Carthago-nazaat klokte Lienard foutloos af in 33,09 seconden. Het duo bleef zo ruim zeven seconden voor op Tom Bonny met Hocus Pocus van de Lucashoeve (v. Chin Chin). Met één springfout volgde Sandra Gulibau op de derde plaats in het zadel van Inka Van Paemel.

De top vijf werd afgewerktdoor Mike Van Haudt met Kia Maria van de Potaarde op vier en Laura Deneve met Cana op vijf.

Op zondag werd er eveneens over een hoogste van 1.25m gesprongen. Ditmaal hield Willem Verbraekel de concurrentie achter zich. Op de rug van Allegria Jvh Z (v. Armstrong van de Kapel ) bleef hij voor op Nicolas Schelfthout met Jeske van de Meyhoeve en Katrien Nijs met Lulu.

In de 1.15m rubriek haalde Anke De Breucker de overwinning met Justice van ‘t Verloren Kost. De 1.10m overwinning was er voor Muriel Dens met Venis.