Seppe Wouters: "Harrie Smolders is mijn grote voorbeeld"

Seppe Wouters: "Harrie Smolders is mijn grote voorbeeld"
Normaal gezien had dit weekend het BK voor de jeugd in het Azelhof moeten plaatsvinden. Helaas besliste Corona daar anders over... Toch namen we contact op met de verschillende Belgisch kampioenen om met hen terug te blikken op hun overwinning van een jaar geleden. Vandaag is het de beurt aan Seppe Wouters die zichzelf tot Belgisch kampioen bij de pony's kroonde.

"Vorig jaar was eigenlijk vooral een fijn en leerrijk jaar voor mij", begint Seppe. "Ik heb hele mooie resultaten behaald en de overwinning in het BK was natuurlijk de kerst op de taart. Ik had nooit kunnen dromen dat ik al zo vroeg in mijn carrière een Belgische titel aan mijn palmares zou mogen toevoegen. Het was zeker en vast mijn mooiste overwinning van het afgelopen jaar. Al mijn supporters waren aanwezig en de spanning was te snijden. Het geeft natuurlijk een heel fijn gevoel om te weten dat er zo veel mensen achter je staan. Achteraf hebben we mijn overwinning dan ook uitbundig gevierd". 

"Mijn plannen voor de toekomst? Ik hoop vooral nog veel te mogen rijden en nog veel bij te leren. Een mooi resultaat is dan natuurlijk altijd mooi meegenomen. Ik kijk enorm op naar Harrie Smolders en Emerald, zij zijn mijn grote voorbeelden. Ik hoop dat ik ooit, net als hen, aan de hoogste rubriek kan deelnemen. Ik hoop ook dat ik nog veel kan genieten van de geweldige sfeer op jumping en dat ik mijn vrienden snel weer kan zien. Ik wil ook nog even van de gelegenheid gebruik maken om het volledige team dat achter mij staat, te bedanken. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk!".