Schitterende prestatie van Rik Hemeryck in CSI2* Grand Prix van Hubside

In Hubside werd zonet de Grand Prix van de CSI2* competitie gesprongen. Van de 43 deelnemers slaagden er 12 in om een foutloze eerste ronde te springen. Een barrage met 12 moest over de winnaar beslissen. Die winnaar werd de Fransman Mathieu Billot. Hij rekende op Ilena S (v. Verdi) om in 39,03 seconden een foutloze barrage te springen. De Fransman is overigens aan een erg sterk concours bezig in Hubside. Deze Grand Prix overwinning is daarmee de kers op de taart.

Carlos Enrique Lopez Lizarazo en Evita Sg Z (v. Verdi TN) eindigden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 40,28 seconden. Voor Megan Moissonier en Diakonia du Ventel (v. Sandro Boy) was er een derde plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 41,82 seconden.

Flore Giraud (Voyou du Bobois) en Michel Robert (Bingo del Tondou) vervolledigden de top vijf.

Voor Rik Hemeryck en Navarro van de Eelshof (v. Jappeloup) reden naar de achtste plaats. Zij noteerden een foutloze barrage achter hun naam en finishten in 47,86 seconden.