Rik Hemeryck en Brecht Goossens zorgen voor Belgische dominantie in CSIYH Sentower Park

Rik Hemeryck en Brecht Goossens zorgen voor Belgische dominantie in CSIYH Sentower Park

In de proef voor zevenjarige paarden vandaag in het Sentower Park kon Rik Hemeryck net de overwinning pakken met de BWP'er Morfine de Muze (Nabab de Reve x Tinka's Boy). Brecht Goossens greep de derde plaats. 

QUICK RESULT

1. Rik Hemeryck - Morfine de Muze
2. Harold Megahey - Catania 137
3. Brecht Goossens - Mayflower de Walput


Rik Hemeryck stuurde Morfine de Muze, een fokproduct van Joris De Brabander, naar de overwinning in 31,21 seconden. De Ier Megahey volgde met Catania (Coffee) in 32,48 seconden, zo'n halve seconde sneller dan Brecht Goossens. Hij werd derde met Mayflower de Walput, een dochter van VDL Zirocco Blue. 

Adir Dias De Abreu werd vierde met Hebron VDL (Goldfever) voor Portugal, Alexander Housen en Crescendo MB Z (Clinton I) pakten ook nog de vijfde plaats voor ons land. 

Klik hier voor het volledige resultaat. 

CSI* 1,20m

In deze proef ging de overwinning naar Joanna Parkinson met La Grande Z (Lawito) voor Frankrijk. De Tsjechische Valentyna Kukova en Spotlight Z (Satisfaction FRH) werden tweede, Sofia Westborg stuurde Dasca vh Vijverbos (Asca Z) naar de derde plaats. Met Concordia Z (Chiquitano Z) sprong ze ook naar de vierde plaats. Leoni Aitkenhead en Clane K (Guidam) werden vijfde. 

June Peeters werd negende met Nice Girl de Muze Z (Nabab de Reve). Sarah Toussaint pakte de tiende plaats.