Rik Geirnaert schrijft de 1.25m Greenfield Selection Grote Prijs op zijn naam in Vosselare

Rik Geirnaert schrijft de 1.25m Greenfield Selection Grote Prijs op zijn naam in Vosselare

Tijdens de HROV regionale competitie werd afgelopen zaterdag de 1.25m Greenfield Selection Grote Prijs verreden over twee fasen op Halkin Stables. Rik Geirnaert was er de snelste en verzekerde met zo'n drie seconden voorsprong de overwinning. 

Rik Geirnaert en Nabor van 't Zwarte Gat (v. Elvis Ter Putte) tikte de klok af op 32,77 seconden en verzekerde hiermee de overwinning. Sharon Henderickx en Krunchy D Ockeghem (v. Cloud) volgden op twee met een tijd van 35,13 seconden. Joachim Buyck en Jappeloup van bet Gravenhof (v. Dieu Merci van T&L) vulden de top drie aan in 35,36 seconden. 

Helena Embo (Anubis Van De Vossestaart Z) eindigde vierde en verwees hiermee Koen De Waele (Geronimo van de Krananburg) naar de vijfde plaats. 

Thibaut Behaegel niet te stoppen in 1.20m van Vosselare

Thibaut Behaegel en Gino van de Vrunte (v. Jokinal de Bornival) verzekerde met een tijd van 29,13 seconden de overwinning in het 1.20m hoofdnummer op zondag. Lise Desomviele en Mademoiselle du Zoute (v. Elvis ter Putte) verzekerden het zilver in 34,53 seconden. Jelle De Mulder en Mdina Hof ter Zeedycke (v. Quinn van de Heffinck) vervolledigden de top drie. 

Sam Maelfait (Olympus Van De Peerdeblook) en Pieter Bouche (Maestro Van de Vlasbloemhoeve) werden vierde en vijfde. 

Klik hier voor de resultaten.