Podiumklassering voor Anne Ponsaerts in CDI3* Freestyle Sint-Truiden

Podiumklassering voor Anne Ponsaerts in CDI3* Freestyle Sint-Truiden

In Sint-Truiden wordt er nog steeds op CDI3* niveau gereden. Het hoogtepunt van de dag was de Freestyle van de CDI3* competitie. De overwinning ging hier naar Renate Voglsang. Zij reed Fuerst Ferdinand zur Fasanenhoehe (v. Fuerst Hohenstein) naar een totaalscore van 74,910%. 

Andrea Timpe (Don Darwin) en Anne Ponsaerts (Carrera) vervolledigden de top drie met scores van respectievelijk 74,420% en 70,545%. 

In de Intermediaire I reden Laura Luyten en Naomi Nouwen op het podium. Laura Luyten reed J2L Lamborghini (v. Bravour) naar een totaalscore van 73,625%. Dat leverde haar de tweede plaats op. Naomi Nouwen en Frevo (v. Zizi Top) namen de derde plaats voor hun rekening met een totaalscore van 71,910%. 

Bij de Young Riders reed Clara Beenaert Mourlon op het podium. Zij rekende op Furst Dior (v. Fürstenball) om naar de derde plaats te rijden. Haar score was 67,585%. 

Bij de pony's tot slot reed Anna Peeters naar de overwinning. Zij verzamelde in het zadel van Balotelli (v. Benetton) 73,750% voor haar freestyle. Clara Collard en Orchid's Bomeo (v. Boss) volgden op de tweede plaats.

Klik hier voor alle resultaten