Pascale Haep verovert nu ook brons in Youngster Tour finale Bonheiden

Pascale Haep verovert nu ook brons in Youngster Tour finale Bonheiden

In Bonheiden wordt er nog steeds op internationaal niveau gesprongen en de dag ging verder met de finale voor de 7-jarige paarden. De Belgen deden het al de hele week erg goed in Bonheiden maar nu moesten ze de overwinning aan een Duitse combinatie laten: Tobias Meyer reed Blind Date H (v. H5 Elvaro x Concorde, f. Maas) foutloos doorheen de tweede fase in 28,95 seconden. 

Piet Raijmakers Jr en Jadzia (v. Van Schijndel's Rascin x Vittorio) volgden op de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen in 29,61 seconden. Pascale Haep zorgde voor de beste Belgische prestatie. Zij reed Iashin Sitte (v. Bamako de Muze x Tinka's Boy) foutloos rond in 30,05 seconden. 

Laura Renwick (Cottee) en Caroline de Laet (Etna du Chateau) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Cis van Hoydonck (O Belle van het Capelleveld), Pieter Kenis (Cold Play), Guy Janssens (Joey), Neal Vanderwegen (Viktor Jh Z) en Simon Morssinkhof (Dynamite vh Legitahof Z).

Klik hier voor de resultaten