Overwinning voor Johnny Stevens in Gold League

Overwinning voor Johnny Stevens in Gold League

In Sentower Park was het de tweede dag van de Gold League, de 1m20 en 1m30 proef van de dag zijn zonet afgesloten. De overwinning in de 1m30 proef was voor Johnny Stevens. 

De 1m30 tegen de tijd werd gewonnen door Johnny Stevens, deze ruiter kwam in de ring met Cloebayou V/d Castershoeve met een scherpe tijd van 58.09 seconden. Net iets trager was Nick Verlier met Jarosla van de Engelbeek (v. Griseldi) die de chrono stopte in 58.21 seconden. Dries Van Der Linden had onder het zadel Hands-Off (v. Numero Uno) in 60.13 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Wilm Vermeir met Nanini van d'abeldreef (v. Kannan) in 60.60 seconden en Mauricio Ruiz met Bridge Town (v. Calvaro Z) in 61.08 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

In de 1m20 was het Laurie Leonard die de overwinning nam, deze amazone kwam in de ring met Ikar Del Pierire (v. Ivoire du Rouet). Deze combinatie eindigde hun ronde in 57.28 seconden. Met een verschil van bijna 3 seconden was de tweede plaats voor Laurence Van Tilborg met Lokita (v. Grand Cru Vd Vijf Eiken) in een tijd van 60.62 seconden. De top drie werd vervolledigd door Jeroen Schepers met onder het zadel Indigo van de Bosbeek (v. Quasimodo vd molendreef d'08) in 60.68 seconden. 

Gevolgd door Joris Geenen met Mycorra HP Z (v. Mylord Carthago) in 61.07 seconden en Laurie Leonard met Hilary Del Pierire (v. President) in 61.97 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.