Overwinning voor Albert Bruyneel en Olivier Vandamme in Haras Du Faubourg

Overwinning voor Albert Bruyneel en Olivier Vandamme in Haras Du Faubourg

Albert Bruyneel bemachtigde afgelopen weekend de eerste plaats tijdens de 1m30 in Haras Du Faubourg met Souplesse VDS Z (v. Quinar Z) met een tijd van 32,04 seconden. Tijdens de 1m40 is het Olivier Vandamme die met de overwinning aan de haal gaat. Hij kan op 33,34 seconden een foutloos parcour afwerken met No Secret De La Pomme. 

Peter Schollaert werd tweede met Piadeo von Hary Z (v. President) met 32,45 seconden. Dominique Joassin kon brons te pakken krijgen met In Love (v. Best of Opus Dei Z) met een tijd van 32,78 seconden. Sonia Stacquez werd vierde met Forest Gum Db (v. Lupicor) en Alice Detraux kon de vijfde plaats bemachtigen samen met Gediwi de La Plume Coq (v. Albatros du Pachis). 

Meer resultaten kan je hier vinden. 

Albert Bruyneel bemachtigd tijdens de 1m40 de tweede plaats. Samen met Nabelle Vds (v. Nabab De Reve) legt hij een foutloos parcour af in 35,21 seconden. Peter Schollaert veroverd ook weer een podiumplaats, deze keer met Derby Du Seigneur (v. Ugano Sitte) met een tijd van 36,75 seconden. Schollaert kan zich ook vierde plaatsen met Corbuchy Z (v. Cosinhus). De vijfde plaats is voorbehouden voor Rania Ghailani met Hetina Van De Kapel (v. Bentley Van De Kapel). 

Meer resultaten kan je hier vinden.