Oliva: Belgen verzamelen klasseringen in Silver 1.35m Grote Prijs kwalificatie

Oliva: Belgen verzamelen klasseringen in Silver 1.35m Grote Prijs kwalificatie

In de Silver 1.35m Grote Prijs kwalificatie wisten de Belgen voor enkele top klasseringen te zorgen vanmiddag. David Malfait (Boss de Bonnieres) viel net van het podium en nam de vierde plaats voor zijn rekening. Bart Jay Junior Vandecasteele (Entreprise Jt Z) reed naar een vijfde plaats en Lieven Devos (Hannibal) volgde op zes. 

De Italiaanse Camilla Vittadini kon rekenen op Edana 6 (v. Castelan 3) om naar de overwinning te rijden. In 64,39 seconden reed het duo over de finish. Michael Hughes en Amarit d'Amour (v. Ashby) grepen net naast de winst en namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij noteerden een tijd van 64,49 seconden. Kendra Claricia Brinkop reed met de ruin Do It Easy (v. Vigo Cece) naar een derde plaats op het podium in 65,29 seconden. 

Inge Carton (Quality Star Z) zorgde voor nog een andere klassering. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de rubriek voor de vijfjarige paarden kon België wederom rekenen op Fabienne Daigneux-Lange (Lausanne de Cardus Z). Zij reed naar een zesde plaats in deze 1.15m proef. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.45m Grote Prijs Kwalificatie konden enkele Belgen zich nog in het klassement plaatsen. Dat waren Maxime Harmegnies (Espoir des Merisiers), Lieven Devos (Arcachon En Prim') en Dominique Hendrickx (Koriano Van Klapscheut). 

Klik hier voor de resultaten.