Nieuwe klasseringen voor Thonon en Kumps in Oliva

Nieuwe klasseringen voor Thonon en Kumps in Oliva

In Oliva werd zonet het 1m30 van de GOLD 1 serie gesprongen en opnieuw zijn de Belgische ruiter mooi vertegenwoordigd geweest in de klassering.

De winst moesten ze aan Anastasiya Bondarieva en Tigrano (v. Noir Pangare) laten. De Oekraïense was de snelste in deze rubriek die rechtstreeks op tijd gereden werd. De tweede plaats konden de Belgen echter wel verzilveren. Virginie Thonon en Capucine de Maugre (v. Ensor van de Heffinck) sprongen een foutloze ronde en stopten de chrono na 64,69 seconden. Mathilde Pinault en Tabasco des Cabanes Tendercapital (v. Mr. Blue) eindigden op de derde plaats.

Luiz Felipe Cortizo Goncalves De Azevedo Filho en Air Montain Z namen de vierde plaats voor hun rekening. Victor Kumps en Lord-Kaspar V.D. Toem eindigden op hun beurt op de vijfde plaats.

Voor Hendrik Denutte was er een top tien klassering in het 1m40, de finale van de Bronze Tour. Hij zette weliswaar een erg snelle tijd neer met Cdl Crystal de Virton (v. Tresor de Virton) maar een springfout verwees hem en de Selle Français merrie naar de negende plaats. 

Klik hier voor alle resultaten