Morssinkhof en Naessens naar ochtendklasseringen in Valencia

Morssinkhof en Naessens naar ochtendklasseringen in Valencia

In Valencia ging de dag van start met een 1m40 rubriek van de CSI3* competitie en een rubriek voor 7-jarige paarden. In beide rubrieken waren er Belgische klasseringen. In het 1m40 reed Jörne Sprehe naar de overwinning. Hij rekende op Solero 79 (v. Stakkato Gold) om in 60,37 seconden een foutloze ronde te springen. 

Adam Grzegorzewski eindigde met Stakata (v. Stanley) op de tweede plaats. Deze combinatie slaagde er eveneens in om een foutloze ronde te springen en finishte in 63,04 seconden. Giampiero Garofalo vervolledigde het podium. Hij reed VDL Groep Gavin (v. Calido I) foutloos doorheen het parcours in 63,96 seconden. 

Frederik Spetz (Janou) en Fiorenzo Ammandola (Baltico d'Acceglio) eindigden op plaatsen vier en vijf. De beste Belgische prestatie kwam van Simon Morssinkhof. Hij reed Harola HK (v. Carrera VDL) foutloos rond in 65,01 seconden. Dat leverde hem de zesde plaats op. 

7-jarigen 

Bij de 7-jarige paarden ging de winst naar de KWPN-ruin Juggle Baraka. Onder het zadel van Mikolaj Baranksi liet hij alle balken in de lepels en klokte hij af in 35,92 seconden. Laura Roquet Puignero en Denis Z (v. Dakar VDL) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij sprongen een foutloze ronde in 38,44 seconden. Guido Tarantini en Jestinov (v. Carrera VDL) vervolledigden het podium. Zij konden een foutloze ronde springen in 38,44 seconden. 

Alexa Stais (Gina M) en Thomas Ryan (Kendrick 4) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Benny Naessens was hier de beste Belg. Hij reed Kannavara Z (v. Kannan) foutloos naar de finish in 41,25 seconden.

Klik hier voor alle resultaten