Mathieu Guery treedt in de voetsporen van zijn vader in Chantilly

Mathieu Guery treedt in de voetsporen van zijn vader in Chantilly

In Chantilly ging de dag van start met twee rubrieken van de CSI1* competitie en de Belgische jeugd deed het meer dan behoorlijk. Zowel Mathieu Guery als Luiz Felipe Neto de Azevedo sprongen naar een top vijf klassering. 

Guery nam met Nora de Mariposa (v. Elvis Ter Putte) de vierde plaats voor zijn rekening. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 30,59 seconden. Luiz Felipe Neto de Azevedo en Dileme d'Ermont (v. Royal Feu) volgden op de vierde plaats na een foutloze ronde in 31,24 seconden. 

De overwinning was voor Eden Leprevost Blinlebreton. Zij kon in het zadel van Don't Stop Semilly (v. Nonstop) een foutloze ronde springen in 28,22 seconden. Alexandre Real (Quando de l'Ecuyer) en Vera Desutter (Burdey of Mic) vervolledigden het podium op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten

CSI1* 1m20

In het 1m20 reed Albert Bruyneel naar de overwinning. Hij reed Souplesse Vds Z (v. Stakkato) foutloos rond in 39,87 seconden. Jade Leriche (Darrochin des Broucks) en Camila Mazza de Benedicto (Qh Luna Santo Antonio) vervolledigen de top drie.

Klik hier voor de resultaten