Mathieu Guery laat alle concurrentie achter zich in Oliva

Mathieu Guery laat alle concurrentie achter zich in Oliva

Naast de Grand Prix van de Silver competitie Grand Prix werden er in Oliva vandaag nog verschillende andere rubrieken gesprongen. In vrijwel elke rubriek kon een Belg zich klasseren. Mathieu Guery slaagde er zelfs in om het 1m40 van de Bronze competitie op zijn naam te schrijven. Hij rekende op de BWP-merrie Luna Aeg om in 62,51 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee liet hij de concurrentie ver achter zich. 

Laura Rayjasse en Venus de l'Eyre (v. Quick Star) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en stopten de chrono na 68,96 seconden. Abdurakhmon reed Quintair (v. Quintero) naar de derde plaats door in 74,61 seconden een foutloze ronde te springen. 

Patricia Guery (Napoli vh Nederassenthof) en Fabienne Daigneux-Lange (Fringant du Calvaire) vervolledigden de top vijf op plaatsen vier en vijf. 

1m30 Gold

In het 1m30 van de Gold competitie reed Rowen van de Mheen naar de overwinning. Hij rekende op Hoznayo (v. Classido) om in 54,96 seconden een foutloze ronder te springen. Olivier Perreau en Divine de Felines (v. Calvaro) namen de tweede plaats mee naar huis. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 55,21 seconden. Alexandra Amar en Unpulsion de La Hart (v. Kashmir van Schuttershof) eindigden op de derde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 55,66 seconden. 

Oleksandr Prodan (Casino AS) en Cedric Angot (Danube d'Incoville) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. Voor Caroline Devos-Poels was er een zesde plaats in het zadel van No Merci VDL. 

Klik hier voor alle resultaten