Ludo Philippaerts blijft prijzen verzamelen in Oliva

Ludo Philippaerts blijft prijzen verzamelen in Oliva

In Oliva ging de dag van start met een 130 rubriek van de Gold competitie. De winst was voor Anastasiya Bondarieva. Zij was in het zadel van Tigrano (v. Noir Pangare) de snelste in deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. Ze konden de nul behouden en finishten in 67,29 seconden. 

Pascal Brunner en Iomara (v. Untouched) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde en finishten in 70,18 seconden. Inigo Lopez de la Osa Franco en Tea Star d'Oyale (v. Quick Star) namen de derde plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 70,30 seconden. 

Joanne cglory (Xena 16) en Floortje Deckers (Lillebebegaards Amaflair) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats mee naar huis. 

Vincent Lambrecht (I. Berlin), Elisa Strubbe (Grey Boy B) en Ludo Philippaerts H&M Extra) zorgden voor Belgische klasseringen. 

Klik hier voor de resultaten

1m20 Bronze

In het 1m20 van de Bronze competitie werd er ook rechtstreeks tegen de klok gesprongen. De winst ging naar Heinz Koella. Hij kon met Cosima 224 (v. Continio) een foutloze ronde springen en klokte af in 62,86 seconden. Sarah Ver Linde en Funiki (v. Eldorado vd Zeshoek) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 66,18 seconden. Annabelle Pieyre vervolledigde het podium. Zij reed Carlina des Vergers Z (v. Clapton VDL) foutloos rond in 67,21 seconden. 

Nicolas Lambrecht (Optimist van de Meerbeek) en Melanie Mändlli (Ornellaia II) vervolledigden de top vijf. 

Gail Demuynck (Arnac d'Elphen) en Fabienne Daigneux-Lange (Renkum Overdrive) eindigden op de zesde en de zevende plaats. Louis Lambrecht kon zich klasseren op de twaalfde plaats. Hij rekende hiervoor op Calvados D (v. Calvados Z).

Klik hier voor de resultaten