Louise Ameeuw achtervolgt buitenlandse concurrentie in CSICh van Sentower Park

Louise Ameeuw achtervolgt buitenlandse concurrentie in CSICh van Sentower Park

Louise Ameeuw heeft zonet de vierde plaats veroverd in de CSICh 1,15m in het Sentower Park. Ook Anaïs Gorus en Mona Vergnanini lieten van zich horen. 

QUICK RESULT CSICh 1,15m

1. Debora Burgherr - Quadriga Kzi
2. Rosemarie Heering - Luigi
3. Anna Marie Vitek - Mama Mia Picobello Z


De Zwitserse Burgherr won met Quadriga Kzi, een dochter van Hornet Rose, in 56,56 seconden. Rosemarie Heering en Luigi (Lamentos) volgden voor Denemarken met een tijd van 59,64 seconden, zelf ruim vier seconden sneller dan Anna Marie Vitek met Zangersheidemerrie Mama Mia Picobello Z (Mr Blue). 

Louise Ameeuw stuurde Bamako M'Aurea (Kannan) naar de vierde plaats in 64,86 seconden. Dat was anderhalve seconde sneller dan Anna Marie Vitek met LVS Shelby (Clinton). Anaïs Gorus werd zevende met Deesse van 't Hofterryckel (Lipton). 

CSIJ 1,25m

In de eerder afgelopen proef voor Junioren won de Britse Nicole Lockhead Anderson met Azolette (Commisaris) van Ciaran Nallon met Hennessy (Eldorado vd Zeshoek). Ava Vernon werd derde voor de Britten met Geronimo PC Z (VDL Glasgow vh Merelsnest). Beste Belgische was Mona Vergnanini, zij werd twaalfde met Finesse de Virton (Silver Deux de Virton). 

Klik hier voor alle resultaten.