Liezel Everars rijdt naar zevende plek op EK Pony's

Liezel Everars rijdt naar zevende plek op EK Pony's

Vandaag gingen ze op het EK Pony's verder met het tweede deel van de individuele dressuur. Daarin was Duitsland de grote uitblinker met een volledig Duits podium. Beste Belgische notering is voor Liezel Everans.

Na het winnen van het goud in de landenwedstrijd was het nogmaals Duitsland dat omnipresent was op de tweede dag van de individuele dressuurproeven. Ze konden maar liefst het volledige podium voor hun rekening nemen, waarvan Lilly Marie Collin samen met haar pony Cosmo Callidus NRW het goud mee naar huis kon nemen.

Liezel Everars kwam nogmaals voor België aan de start. Zij kon samen met FS Capelle De Niro een mooie proef neerzetten en behaalde daarmee een score van 74,189%. Ze werden daarvoor beloond met een zevende plaats. 

De andere Belgische ruiters scoorden net iets minder goed. Emilie Herweyers werd 22ste, kort gevolgd door Elisabeth Leduc als 25ste. Wat verder vinden we nog Anna Peeters op plaats 42 wat ook een knappe score is op een totaal van 61 deelnemende ruiters. 

Morgen volgt de kür op muziek. Jammer genoeg zal één van hen niet kunnen deelnemen hieraan, gezien er per land maar 3 ruiters mogen starten.

Alle resultaten