Lien Peeters, Suraya Hendrikx, Clara Mourlon Beernaert, Inge Heylen en Domien Michiels op dreef in CDI Le Mans

Lien Peeters, Suraya Hendrikx, Clara Mourlon Beernaert, Inge Heylen en Domien Michiels op dreef in CDI Le Mans

Net zoals gisteren konden de Belgen op CDI Le Mans de dag weer tevreden afsluiten. Onze landsverdedigers grepen immers diverse mooie klasseringen. 

CDI2* MT Intermediate II

Lien Peeters maakte ons land trots met een derde plaats in deze proef. Deze greep ze met Day Dream. Ze scoorden 67,912% en kwamen zo dicht in de buurt van de winnende 68,559% van winnares Morgan Barbançon met Black Pearl. Lisa Marriott en Valucio DH Z finishten als tweede voor de Britten.

CDIY Individual

Suraya Hendrikx danste met Dear Friend 2 naar het zilver in deze rubriek. Zij scoorden 71,029%. Met zo'n half procent meer won de Duitse Elisabeth Von Wulffen met Babylon 26. Amber De Groot werd derde voor Nederland met Homemade. Suraya Hendrikx werd ook nog eens zesde met Black Beauty. 

CDIJ Individual

Clara Mourlon Beernaert werd tweede met Furst Dior, Lara van Nek won voor Nederland met Amazing Comeback.

CDI2* ST Intermediate I

Hier werd Inge Heylen met Kalagan H beste Belgische. Het duo werd zesde, Flore de Winne werd achtse met Basali. Gareth Hughes won voor de Britten met Sintano van Hof Olympia, Thamar Zweistra en Maria Caetano werkten de top drie af. 

CDI3* GP Freestyle

Terwijl de Britse Louise Anne Bell won met Into The Blue met 75,165%, werden Domien Michiels en Intermezzo vh Meerdaalhof beste Belgische combinatie op de achtste plaats met 71,990%.

Klik hier voor alle resultaten.