Laurent Nuyens blijft Nico Van Der Plaetsen voor in VOR Grote Prijs van Lier

Laurent Nuyens blijft Nico Van Der Plaetsen voor in VOR Grote Prijs van Lier

In het Azelhof in Lier werd er afgelopen weekend druk gesprongen op regionaal niveau. Op zaterdag werd er de Grote Prijs verreden over de hoogte van 1.25m/ 1.30m. Het bleek geen gemakkelijke opdracht te zijn om het hout in de lepels te laten liggen, want geen enkele combinatie slaagde erin om dubbel foutloos te blijven in deze rubriek. Uiteindelijk mocht Laurent Nuyens de ereronde leiden in deze GP. 

Laurent Nuyens kon rekenen op Just Daddy P (v. Nagano) om naar de overwinning te rijden in deze Grote Prijs. Nico Van Der Plaetsen werd met zijn trouwe My Secret Of Usie (v. Emerald Van 't Ruytershof) tweede. Lali Gatellier en Enzo BB Z (v. Elvis Ter Putte) eindigde op de derde plek. 

Laurent Nuyens (Check Out) mocht ook genoegen nemen met een vierde plaats. Myrthe Coeckelberghs (Quasca Artist vd Guldennagel) eindigde op vijf. 

Dieter Vermeiren wint hoofdnummer op vrijdag 

Op vrijdag werd de dag afgesloten met een 1.25m rubriek die verreden werd over twee fasen special. Dieter Vermeiren kon rekenen op Half A Million 111 Z (v. Her Senaat 111) om naar de eerste plaats te rijden. Steven Verwaeren en Gute Tochter (v. Der Senaat) verzekerde het zilver. Jessica Geurts reed in het zadel van Harkito van den Berg (v. Darco) naar de derde plek. 

Plaatsen vier en vijf waren er voor Amber Verheyen (Linotte Vd Vogelzang) en Killian Norris (Lucas 274). 

Klik hier voor de resultaten.