Laurens Vanderbeeken voert Belgische top drie aan in de Intermediate A 'Platina Cup' in Lier

Laurens Vanderbeeken voert Belgische top drie aan in de Intermediate A 'Platina Cup' in Lier

In het Azelhof te Lier is de laatste dressuurproef van de dag intussen verreden. Het ging om de eerste proef van de Platina Cup, niveau Intermediate A. De hele top drie was voor België, Laurens Vanderbeeken ging met de overwinning aan de haal.

Vanderbeeken reed met zijn KWPN-ruin Gamin van het Waterhof (v. Krack C) een mooie score van 69,383% bij elkaar. De tweede plaats was voor Priscilla De Jong en Vork's Jackson (v. Johnson). Zij scoorden 68,941%. Voor Cathy Van Leeuw en Donnerfunke (v. Dancier) was er een derde plaats. 

De vierde plek was opnieuw voor België dankzij Kara Bosman en Fiderprincess (v. Fidertanz). De top vijf werd vervolledigd door Dominique D'Hoore-Van der Horst met Excel (v. Rosseau). 


Briljant Cup - Niveau 4.3 

Jorinde Verwimp kon de eerste proef van de Briljant Cup winnen met River Rise Benetton (v. Benetton Dream). Zij scoorden 70,121%. De tweede plaats was ook nu weer voor Priscilla De Jong. Deze keer scoorde ze 69,818% met First Time D'Echallens (v. Damsey). Isabel Cool en Soulmate Coolhorses (v. Surprise) vervolledigden de top drie. 

Tom Flanckx reed Bonhiver HTC (v. Bretton Woods) naar de vierde plaats. Op vijf zagen we Tom Heylen in het zadel van Obi Wan H (v. Chippendale). 



Klik hier voor alle uitslagen.