Koss van Heiste op het podium in Amerikaanse Fort Worth

Koss van Heiste op het podium in Amerikaanse Fort Worth

De Forth Worth International in Texas werd afgetrapt met internationale springactie op de eerste dag van de FEI Jumping World Cup competitie. De Longines Ranking atleten streden om de hoofdprijs in de FEI $37.000 1.45m Power en Speed rubriek. Daar kon de BWP ruin Koss van Heiste (v. Breemeersen Adorado) voor het brons zorgen. 


Kaitlin Campbell nam de overwinning mee naar huis in deze proef gereden over twee fasen. In dit 1.45m parcours kon de Amerikaanse Campbell rekenen op haar merrie Paline de l'Escaut (v. Perigueux) om een foutloze ronde te rijden in de winnende tijd van 24,15 seconden. De Ierse ruiter Conor Swail en zijn ruin Count me In (by Count Grannus) reden in 24,50 seconden over de finish en werden tweede. De Australische Katie Laurie wist de derde plaats op te eisen. Met haar BWP-ruin Koss van Heiste (v. Breemeersen Adorado) zette ze een dubbel foutloze ronde neer in een tijd van 24,96 seconden. 

Peter Petschenig (Ennebel van het Posthuijs) werd vierde. Kristen Vanderveen (Bull Run's Prince of Peace) eiste de vijfde plaats op. 


Klik hier voor de resultaten.