Kasper de Boeck zegeviert in Oliva

Kasper de Boeck zegeviert in Oliva

In het Spaanse Oliva is Kasper de Boeck in goede vorm vandaag. Hij reed met zijn merrie Gerenia (v. Cantos) naar een eerste plaats in de Bronze 1.20m rubriek. Met een tijd van 58,48 seconden was de Boeck iedereen te snel af. 

De Britse Rosie Gunn en Jagerbomb (v. Arezzo VDL) namen genoegen met een tweede plaats. Zij reden in 58,62 seconden over de finish. Gaelle Anne Maestre reed voor Frankrijk naar een derde plaats. Zij kon rekenen op Athena du Mont (v. Mylord Carthago) om een tijd van 64,79 seconden neer te zetten. 

Maria Gomez Bada (Tornillo de Pravia) nam de vierde plaats voor haar rekening. Op de vijfde plaats is Rosie Gunn (Jessie) opnieuw terug te vinden. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de Silver 1.25m proef was het Yana Jansegers die voor de Belgische verdediging zorgde. Zij reed met Djena Tops (v. Diamant de Semilly) naar een tiende plaats in het klassement. 

Winst én een tweede plaats was er in deze rubriek voor de Brit Oliver Fletcher. Hij reed met Jetlag (v. Lux) naar de eerste plaats in 60,19 seconden. Met Hello M' Lord (v. Krake Ask) nam hij de tweede plaats voor zijn rekening in een tijd van 60,80 seconden. Dylan Wyss reed in 63,45 seconden met Call Me Liberte (v. Sitot Liberte) naar de laatste plaats op het podium.

Klik hier voor de resultaten.