Jonathan Soquet rijdt naar overwinning in Basècles

Jonathan Soquet rijdt naar overwinning in Basècles

Het was Jonathan Soquet die tijdens de 1m20 in Basècles zaterdag de overwinning nam met For Youngsters Z in 30,15 seconden tijd. 

Charlyne Vanhoof werd tweede met For Faberge (v. Graf Quidam) met 30,44 seconden. David Nollomont werd derde met Ebene De Lorcy (v. Del Piero P&B) in 31,63 seconden tijd. Louise Decorte werd vierde en Quientin Lambotte kon de vijfde plaats bemachtigen. Meer resultaten van de 1m20 kan u hier terugvinden. 

Tijdens de wedstrijd voor de 4-jarige paarden waren er veetien combinaties die foutloos het parcour konden afleggen. Tijdens de wedstrijd voor de 5-jarige paarden waren dat zeventien combinaties. 

Tijdens het 1m30 parcour op zaterdag was het Bertrand Genin die de eerste plaats bemachtigde met Espoir Des Merisiers (v. Qody De Saint-Aubert) in 30,65 seconden. Olivier Vandamme werd zowel tweede als vierde, met Cento Blue (v.Centadel) kon hij een foutloos parcour afleggen in 32,54 seconden en met No Secret De La Pomme werd hij vierde met een tijd van 37,59 seconden. Quentin Lambotte werd derde met Harka Du Val D'heure (v. Arko III) met 35,11 seconden. De vijfde plaats ging naar Charlyne Vanhoof met Marcotique Dnl (v. For Passion D'ive Z). De volledige resultaten kan je terugvinden via deze link

Op zondag kon Mathieu Boxstael de eerste plaats bemachtigen tijdens de 1m10 met Jaywood MD d'Eel (v. Elite de l'Herse). Lolita Vanderyse en Virginie Vangeneberg werden derde en vierde. De volledige resultaten kan je hier terugvinden.

Tijdens de 1m20 op zondag kon Dominique Joassin zowel de eerste als derde plaats op haar naam schrijven. Met Hermanie (v. Cabrio Van De Heffinck) werd ze eerste, met Dame De Couer (v. Best of Opus Dei Z) werd ze derde. Boris Mauroy kon zilver bemachtigen met Felicita Du Cailou (v. Malito De Reves). Frederik Cattebeke werd vierde met MAriese Van Het Slagershof (v. Cooper Vd Heffinck) en Caroline Michez werd vijfde met Atlanta De Bellignies Z. Meer resultaten en scores kan je hier terugvinden.