Jobe, Van Dijck-Faes en van der Meerschen winnen in Sentower Park

Jobe, Van Dijck-Faes en van der Meerschen winnen in Sentower Park

In Sentower Park staat dit weekend de Emmers Cup op de planning. In Opglabbeek werden ook zonet weer drie rubrieken beëindigd. 

1m10

In het 1m10 ging de overwinning naar Nikita van der Meerschen. Zij reed D-Day de Lison Z (v. Darco) foutloos naar de finish in 27,65 seconden. Hiermee bleef ze Nik Nauta voor die op de tweede plaats einigde. Hij sprong een foutloze omloop in het zadel van Titan d'Hoyo en finishte in 27,93 seconden. Kyana Vranken en Kostya (v. Lord Chin) vervolledigden de top drie.

Ephsieny Van Roy (Daphne vd Brouwershoeve) en Raphael Blavier (Don Juan du Bouly) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

1m pony's

Jonas Van Dijck-Faes was de beste in de 1m rubriek voor pony's. Hij sprong een foutloze ronde met Santa Maria Optima (v. Goliath vd Groenweg) en klokte af in 58,69 seconden. Hiermee bleef hij ruim Anouk van Hese voor die met Contessa's Baileys op de tweede plaats eindigde. De Kanshebber merrie kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 61,03 seconden. Jade Van Trickt en Popeline de l'Aube (v. Kantje's Ronaldo) namen de derde plaats voor hun rekening.

Hebe de Maeyer (Rocky's Ryan Sb) en Renske Middendorp (Burrito's Kind of Sparkle) vervolledigden de top vijf.

1m paarden

Marion Jobe nam de overwinning mee naar huis in de 1m rubriek voor paarden. Ze sprong een foutloze ronde met de 18-jarige BWP merrie Cosima en finishte in 63,34 seconden. Hiermee bleef ze twee Nederlandse amazones voor. Nanne Stultiens en Al Capone Z (v. Artos Z) eindigden op de tweede plaats, Danice Giesbertz en Charusa S Z (v. Caruso) volgden op drie.

Floor Janssen (Happy) en Janina Hammes-Eckel (Christian Grey 5) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten