JM Indoor Masters: Charlotte Verlinden, Emma Van Doorslaer en Janne Ostyn scoren in Torhout

JM Indoor Masters: Charlotte Verlinden, Emma Van Doorslaer en Janne Ostyn scoren in Torhout

Ook in Torhout kon je afgelopen weekend terecht voor de JM Indoor Masters competitie. Winst was er voor Charlotte Verlinden, Emma Van Doorslaer en Janne Ostyn.

Verlinden kon winnen in de 100cm proef voor scholieren en junioren. Haar Donna Carmella zette in de tweede fase een tijd neer van 23,59 seconden en was daarmee de concurrentie te snel af. Het zilver was voor Marthe Desomviele met Geneve de Muze met een tijd van 24,17 seconden, Xander Lamberts en Hatchoum Lv Z namen met 24,84 seconden het brons mee naar huis. 

De vierde en vijfde plaats waren respectievelijk Fleur Goorden met Kadee Van de Withoeve en Olivia Vranken met Lector. 

In de 90cm was het Emma Van Doorslaer die aan het langste eind trok dankzij Alicante Jvh Z. Iemke Reynaert en Dinxperlo van Groenhove eindigde ex-aequo tweede met Vlada Boyen en Izeli Vh Wilderhof én met Marie Van Steenlandt en Odilia Vd Donkhoeve. Maurice Riquiere en Navarro Vd Hunters eindigden vijfde. 

Tenslotte werd het 1.10m bij de pony's gewonnen door Janne Ostyn met Orchid's Citra. Met een tijd van 23,26 seconden waren zij iets meer dan een seconde sneller dan Amber Jacobs met Geena Lisa. Zij eindigden tweede. Julie Van Hollebeke nam plaats drie en vier voor haar rekening, dat deed ze respectievelijk met Milo D.J. en Orchid's Auriske. Merel Wittebolle maakte met Ranger Van Sporkingshove de top vijf compleet. 

Klik hier voor alle resultaten.