Jette de Jong wint in de Breugelhoeve. Vanommeslaghe beste Belgische in Grand Prix

Jette de Jong wint in de Breugelhoeve. Vanommeslaghe beste Belgische in Grand Prix

In Grote Brogel wordt er nog steeds op CDI3* niveau gereden maar ook aan de jeugd werd gedacht. 

De dag werd zonet afgesloten met de Grand Prix van de CDI3* competitie. De overwinning was voor de Britse Charlotte Fry. Zij reed Glamourdale (v. Lord Leatherdale) naar een totaal van 76,761% en stak er zo met kop en schouders bovenuit. Jeanna Hogberg en Lorenzo (v. Lord Loxley) volgden op de tweede plaats. Hun Grand Prix werd met een totaal van 72,891% beloond. Madeleine Witte-Vrees maakte de top drie compleet. Zij reed Finnlanderin (v. Fidertanz 2) naar een totaal van 72,152%. 

Patrick van der Meer (Chinook) en Laurence Vanommeslaghe (Edison) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten

Bij de Children reden Isabeau Vercammen (Cinderella Kwikaard) en Elise Verwimp naar een top vijf klassering. De overwinning was voor Agata Zakhrabekova. Zij kreeg in het zadel  van Ein Champion ZS (v. Winningmood) een totaalscore van 75,857% achter haar naam. Isabeau Vercammen volgde met Cinderella Kwikaard (v. Flemmingh) op de tweede plaats met 74,196%. Voor Jessica Nesselaar en Cream on Top (v. FS Champion de Luxe) was er een derde plaats.

Bij de Junioren reed Jette de Jong naar de overwinning. Haar team competitie werd door de jury met een totaal van 71,869% beloond. Ze rekende hiervoor op Heavenly Charming (v. Charmeur). Karina Zakhrabekova volgde met Ein Stern (v. Estobar NRW) op de tweede plaats. Zij scoorden een totaal van 69,444%. Louise Brauwers en Esprit (v. Johnson TN) vervolledigden de top drie.

Julie Opsomer (Parodie 360) kon ook naar een top vijf klassering rijden.

Bij de Young Riders tot slot reed Amber van den Steen met Fame (v. Ampere) naar een top vijf klassering. Zij scoorden een totaal van 71,373% wat haar de vierde plaats opleverde. 

Klik hier voor alle resultaten