Jarno Verwimp knap tweede in CCI4* Polen

Jarno Verwimp knap tweede in CCI4* Polen

In het Poolse Baborowko hebben drie Belgen zich weten te kwalificeren voor de FEI Wereldkampioenschappen in Pratoni - Rome. Uitblinker bleek Jarno Verwimp die in de CCI4*-L met Mahalia (Elvis ter Putte) naar de tweede plaats reed.

De lange vierster ging naar Nadja Minder en Toblerone (Yarlands Summer Song). Zij voegden twee minuscule tijdfoutjes toe aan hun dressuurscore en kwamen op 34,1 strafpunten, ruim genoeg voor de winst. Jarno Verwimp volgde met 40,3 strafpunten voor Lissa Green met Billy Bandit (Billy Congo) op de derde plaats.

Ook Lara de Liedekerke-Meier imponeerde in de prijzen. De Belgische reed met Hermione d'Arville (Birkhof's Royaldik) met 47,7 strafpunten naar de zesde plaats. 

Jasper Peeters scoort bij de jonge paarden

In de Youngster rubriek zorgde Jasper Peeters voor een Belgisch tintje op het podium. Emma Brüssau won de rubriek met Tullibards Bennysambassador (Bennys Legacy) voor Jasper Peeters met onder het zadel Cadell Z (Contendro I). De Nederlandse amazone, Sanne De Jong volgde met Larosaleen W (Karandasj) op de derde trede van het podium). De Jong plaatste zich eveneens met Captain Thin Lizzy (Herald 3) op de zesde plaats.

Alle uitslagen