Jan Vermeiren is alle concurrentie te snel af op Lierse bodem

Jan Vermeiren is alle concurrentie te snel af op Lierse bodem

In Lier werden deze ochtend alvast twee rubrieken van de CSI1* competitie gesprongen. In het 1m30 zorgde Jan Vermeiren voor een Belgische overwinning. hij reed Narcis van Dorperheide (v. Cayenne van de Heffinck) foutloos rond in 32,14 seconden. Emile Karim Fares en Miss Bumblebee D (v. Van Gogh) volgden op de tweede plaats. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 33,39 seconden. David Behrens en Cassano 28 (v. Centadel) konden de derde plaats in de wacht slepen.

Paulina Malinowska (Corvall) en Kateryna Khurshudyan (Fukra W) volgden op plaatsen vier en vijf.

1m20

In het 1m20 reed Jay Halim naar de overwinning. Hij legde een foutloze ronde af in het zadel van Billy Cointreau (v. Billy Congo) en klokte af in 57,71 seconden. Hij bleef hiermee Nikita van der Meerschen voor die op de tweede plaats eindigde. De Belgische amazone reed een foutloze ronde met D Day De Lison Z (v. Darco) onder het zadel en klokte af in 60,60 seconden. Femke Verschelden en Lento de la Casa Nova (v. Toulon) finishten in 61,57 seconden wat hen de derde plaats opleverde. 

Nikita van der Meerschen (Lady vh Molehof Z) en Angela Frederiks (Britney) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten

7-jarigen 

Jan Vermeiren reed ook naar de overwinning bij de 7-jarige paarden. Hij reed Newton van't Zorgvliet (v. Thunder vd Zuuthoeve) foutloos doorhene de barrage in 35,35 seconden. Gerben Morsink en Carsey Z (v. Carthino Z) eindigden op de tweede plaats. Zij konden ook de nul behouden en finishten in 36,25 seconden. Oliver Lemmer en Herrera (v. Hugh Grant de Muze) vervolledigden de top drie.

Steven Vermeir (Nikita van de Koekelberg) en Charlotte Hellström (Appearance) eindigden op vier en vijf.


Klik hier voor de resultaten