Isabell Werth scoort opnieuw in CDI4* Grand Prix Special van Hagen

Isabell Werth scoort opnieuw in CDI4* Grand Prix Special van Hagen

In Hagen was Isabell Werth vandaag weer de winnares van de FEI Grand Prix Special. In het zadel van DSP Quantaz besloot ze haar kür met een zeer sterke score. De Britse Susan Pape met Harmony's V-Plus konden de St. Georg Special besluiten met een eerste plaats. 

Isabell Werth en DSP Quartz (v. Quarterback) verzekerden de overwinning met een dikke 78,915%. Benjamin Werndl en Famoso OLD (v. Farewell III) volgden op twee met een eindtotaal van 76,660%. Therese Nilshagen en Dante Weltino OLD (v. Danone 4) vulden de top drie aan. Het duo noteerde een score van 76,489%. 

Patrik Kittel en Touchdown (v. Quarterback) eindigden vierde. Juliette Ramel kon rekenen op Buriel K.H. (v. Osmium) om naar een vijfde plaats te rijden. 

In de St.Georg Special ging de Britse Susan Pape met Harmony's V-Plus lopen met de overwinning. Zij noteerden een totaal van 75,878%%. Marcus Hermes en De Massimo (v. Dankeschön) schitterden op twee met 73,341%. Isabell Werth nam hier genoegen met de derde plaats. In het zadel van Joshua 47 (v. Sezuan) noteerde ze 73,000%. 

Klik hier voor de resultaten.