Gudrun Patteet zevende in TheurerTrucks Masters GP

Gudrun Patteet zevende in TheurerTrucks Masters GP

Op de voorlaatste dag in Hof Waterkant, Duitsland werd de CSI2* GP verreden. Gudrun Patteet wist er met Sea Coast Enjoy Z zevende te eindigen van de 59 deelnemende combinatie.

Na de winst in de 4*-rubriek twee dagen geleden wint Gudrun Patteet nu ook de 2* GP. Deze keer mocht ze de barrage aanvatten met Sea Coast Enjoy Z (V. Emerald van 't Ruytershof). Het duo was de op een na snelste vierpunter in een tijd van 40,72.

Niet sneller maar wel foutloos gebleven was Jens Baackmann. De Duitser reed er Caja 35 (V. Clarimo) zonder hout aan te raken rond in 41,22. Rene Dittmer en Farrero (V. Boss) werden tweede. Het podium kwam volledig uit het thuisland want de Duitse Katrin Eckermann werd samen met Christian's Chacco (V. Chacco-Blue) derde. 

De vierde plaats ging naar de Zweedse Sofie Svensson (Cooper Va), gevolgd door Max Wachman uit Ierland (Urvoso du Roch).

Eerder die dag werd dezelfde hoogte getrotseerd maar deze keer met een CSI4*-notering. Hierin geen Belgen voorop te vinden. De top drie bestond uit Andreas Schou en Granate (V. Baltic VDL) op de eerste plaats, Emanuele Gaudiano en Chalou (Chacco-Blue) als tweede en als derde Hannes Ahlmann met Nerrado (V. Nekton). 

Beste Belgische notering was voor Dominique Hendrickx en No-Comment de Septon (V. Jenson van 't Meulenhof), zij werden 26ste. 

Klik hier voor alle resultaten