Gudrun Patteet sluit dag af met klassering in 1m40-rubriek

Gudrun Patteet sluit dag af met klassering in 1m40-rubriek

In Hubside, Saint-Tropez werd zonet de laatste rubriek van de dag afgewerkt. Het ging om een 1m40 van de CSI2* competitie. Het waren de Franse ruiters die deze rubriek domineerden maar er was ook een klassering voor Gudrun Patteet. Zij eindigde met No Mercy van'T Kamerveld Z (v. Norton d'Eole) op de dertiende plaats. 

Marc Dilasser mocht zichzelf de winnaar noemen. Hij reed naar de eerste plaats in het zadel van Chamann Has (v. Mylord Carthago) en klokte af in 35,56 seconden. Hiermee bleef hij Olivier Robert voor die met Vadrouille d'Avril (v. Popayann) op de tweede plaats eindigde. Deze Franse combinatie liet het hout onaangeroerd en finishte in 36,02 seconden. Voor de jonge Franse ruiter Edward Levy was er een derde plaats met de 8-jarige Diamant de Semilly afstammeling Confidence d'Ass. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 36,18 seconden. 

Nicolas Delmotte (Citadin du Chatellier) en Penelope Leprevost (Baschung Courcelle) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten