Gregory Wathelet en Fabienne Daigneux-Lange op het Grand Prix podium in Oliva

Gregory Wathelet en Fabienne Daigneux-Lange op het Grand Prix podium in Oliva

Onder de Spaanse zon moesten Gregory Wathelet en Fabienne Daigneux-Lange deze middag enkel Sophie Dalm voor zich dulden in de 1.40m Silver Grand Prix. In Olva won de Ierse met de KWPN-merrie Fastday VDL.


QUICK RESULTS
1. Sophie Dalm - Fastday VDL
2. Gregory Wathelet - Sa
ndero
3. Fabienne Daigneux-Lange - Fringant du Calvaire


Het werd eenek-aan-nek race waarbij Wathelet slechts drie honderdsten van een seconde trager bleek met de Sandro Boy-zoon, Sandero. Landgenote, Fabienne Daigneux-Lange volgde op de derde trede met de sBs-hengst, Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert). 

Het paar werd opgevolgd door Maxime Harmegnies met onder het zadel U-Gameboy Z (Ugano Sitte). Ook Loris Berrittella (Italo Ten Doorn, v. Wandor vd Mispelaere) en Nicola Philippaerts (H&M Chilli Willi, v. Casall) plaatsten zich op een respectievelijke zesde en tiende plaats.

In de Bronze 1.20m scoorde Shari de Laet met Hypnose vd Bosrand. Het paar sprong foutloos naar de tiende plaats. Proefwinst kwam op naam van Annick Talbot met de BWP-merrie, Mamzelle vh Marienshof (Emerald).

In de Gold 1.30m rubriek sprong Virginie Thonon op het podium. De Belgische  loodste haar Dayton Sitte (Ogano Sitte) naar de derde plaats. Rikke Belinda Barker won met de SF-ruin, Cape Cod du Landel (Quaprice Boismargot Quincy).


Alle resultaten